BrandMR_Video-EuroMuntjes_Square_small

Onze hulp kost je niets

Een ongeval is zo gebeurd. Maar het kan enorme gevolgen hebben voor de rest van je leven. Het heeft invloed op je fysieke en mentale gezondheid, je werksituatie en je persoonlijke leven. Loop je door het ongeval letsel op? Dan ga je mogelijk een zeer onzekere periode tegemoet. Misschien krijg je wel te maken met grote uitgaven voor medische zorg en andere soorten ondersteuning. En je zit in zo’n geval natuurlijk niet te wachten op extra kosten voor juridische hulp.

Gelukkig hoeft dat ook niet. In veruit de meeste gevallen brengen we de kosten van onze hulp in rekening bij de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Voordat je ons een opdracht geeft, vertelt een van onze advocaten of juristen je waar je in jouw specifieke situatie op mag rekenen. Je komt dus nooit voor onaangename financiële verrassingen te staan.

Procederen_Square

Letselschade-specialisten

De advocaten en juristen achter Brandmeester Letselschade hebben een schat aan kennis en ervaring. Omdat onze vestigingen over het hele land verspreid zijn, vind je altijd wel een letselschadespecialist bij jou in de buurt. En natuurlijk zijn zij altijd bereid om bij je thuis te komen om de kansen en mogelijkheden voor je in kaart te brengen.

  • Nivre registerexperts
  • Nationaal Keurmerk Letselschade
  • Uitstekende en klantgerichte dienstverlening
Bekijk onze specialisten
Nationaal Keurmerk Letselschade

Nationaal Keurmerk Letselschade

De letselschadespecialisten van Brandmeester zijn gekwalificeerde NIVRE registerexperts. Ook onze junior experts volgen daar een opleiding voor. En omdat wij kwaliteit en transparantie heel belangrijk vinden, is Brandmeester ingeschreven in het register van het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL). Jaarlijks worden we gecontroleerd op het naleven van de richtlijnen van het NKL. Met dit keurmerk kunnen letselschadeslachtoffers dus nog makkelijker de kwaliteit van onze dienstverlening herkennen.

Neem contact op

Direct gratis advies van een letselschadejurist

085 073 55 50

(ma-vrij 08:30 - 17:30 uur)

Op jouw verzoek kunnen we ook bij je thuis langskomen