Klanten aan het woord

Als we vinden dat je recht hebt op een schadevergoeding zullen we boven alles opkomen voor jouw belang. Toch is het ook wel eens verhelderend om van onze klanten zelf te horen hoe ze onze dienstverlening hebben ervaren.

kettingbotsing

Letselschade | whiplash, kettingbotsing, klantverhaal

"Ik had het gevoel dat ik eerst even moest zitten en tot tien tellen."

Martijn had een kettingbotsing op een afrit in Amsterdam-Zuidoost. Hij botste op zijn voorganger en vervolgens botste iemand anders weer op hem. Hij is erg te spreken over de hele afhandeling door Brandmeester. Wel heeft hij nog wat nek- en rugklachten. Dat hij in coronatijd niet naar de sportschool kon, hielp niet echt mee.

Lees meer
rugpijn

Letselschade | whiplash, aanrijding, klantverhaal

"Ik ben al lang blij dat ik weer kan werken."

Michel werd vorig jaar van achteren aangereden waardoor hij last kreeg van zijn rug. Inmiddels gaat het gelukkig weer beter. Hij heeft vooral baat van balansoefeningen. Vorig jaar mei ben ik van achteren aangereden met de auto en kreeg ik last van m’n rug. Ook had ik een soort knoop in mijn schouder. Maar dat ging snel weer weg. Maar ik hield wel die rugproblemen.

Lees meer
Whiplash Sam

Letselschade | whiplash, aanrijding, klantverhaal

"Hij haalde het bloed onder mijn nagels vandaan"

Sam werd van voren aangereden door de bus van een pakketbezorger. Met een whiplash en flinke schade aan zijn gebit tot gevolg. Gelukkig is hij van zijn aanvankelijke hoofdpijn af en gaat het door trouw zijn oefeningen te doen steeds beter.

Lees meer
Nekklachten

Letselschade | aanrijding, nekklachten, kop-staart botsing

"Toen kwam het weekend en begon ik ook vlekken te zien"

Anna zat als bijrijder in de auto van haar vriendin toen een auto van achteren op hen inreed. De hersenschudding die ze daar aan overhield had veel gevolgen voor haar werk en school. Gelukkig kon Brandmeester haar helpen.

Lees meer
Nekklachten

Letselschade | aanrijding, nekklachten, kop-staart botsing

“Het gaat er volgens mij om dat ik er niks van over hou”

Erik stopte onderaan een afrit om voorrang te verlenen. Een auto achter hem reed vol op hem in met flinke nekklachten tot gevolg. Brandmeester ging daarna voor hem aan de slag.

Lees meer
parkeerterrein

Letselschade | aanrijding, Rugklachten

"Mijn rug nam alles over wat mijn dwarse buitenspieren eigenlijk moesten doen.”

John werd op een parkeerterrein aangereden door een uitparkerende auto. Aanvankelijk kon men maar niet ontdekken wat precies zijn rugklachten veroorzaakte.

Lees meer
klantverhaal botsing vera

Letselschade | onrecht, aanrijding, auto-ongeluk, klantverhaal

“Wat me uiteindelijk nog het meest stoorde, was het onrecht dat me was aangedaan”

Vera had vorig jaar een aanrijding waarbij ze in eerste instantie onterecht als de schuldige werd aangewezen. Gelukkig kon onze letselschadespecialist Shenna Wagenaar haar verder helpen. En ontzorgen.

Lees meer
fietspad

Letselschade | scootmobiel, Fietsongeluk

“Die woorden echoden nog heel lang door mijn hoofd. Ik dacht: eindelijk!”

Magda zat op de fiets en werd plotseling aangereden door een mevrouw op een scootmobiel. Maar wat ze daarna ook probeerde, het lukte haar maar niet om haar letselschade vergoed te krijgen. Gelukkig kwam ze via een kennis in contact met Brandmeester Letselschade. En toen ging het snel. Heel snel.

Lees meer
javygo-Wnx3V0lNmow-unsplash

"Hij had niet eens gestopt om te kijken of hij wel over mocht steken"

Denise werd met haar scooter over het hoofd gezien door een auto en werd aangereden.

Lees meer
abdul-rohmad-zm0l_w1tyug-unsplash

“Mijn zoon wordt nooit meer beter”

De zoon van meneer Hoogervorst werkte als glazenwasser. Op een dag klapte er een Hongaarse vrachtwagen op de auto waarin hij zat.

Lees meer