"Ik had het gevoel dat ik eerst even moest zitten en tot tien tellen."

Martijn had een kettingbotsing op een afrit in Amsterdam-Zuidoost. Hij botste op zijn voorganger en vervolgens botste iemand anders weer op hem. Hij is erg te spreken over de hele afhandeling door Brandmeester. Wel heeft hij nog wat nek- en rugklachten. Dat hij in coronatijd niet naar de sportschool kon, hielp niet echt mee.

BrandMR-Youtube-Botsing-Autos-Euro_Square

Het was oktober 2019. Martijn zat in de auto op weg naar zijn werk. Bij de afslag Ikea Amsterdam stond er opeens een auto voor hem. Het was druk op de weg. Ze reden een beetje fileachtig, niet hard. De auto voor hem stapt bovenop zijn rem. Hij kon niet naar links, hij kon niet naar rechts, hij dook er middenin. Bovenop hem kwam ook een auto dus het was een kettingbotsing met vijf auto’s. Hij had nog nooit een aanrijding meegemaakt dus het was heel erg schrikken.

1-1-2

Je krijgt als je er bovenop knalt een klap in je rug en in je nek. En omdat er iemand achterop kwam ervaar je ‘m zelfs nog een keer. Dus hij had in eerste instantie het gevoel dat hij eerst even moest zitten en tot tien tellen. Uit de auto voor en achter hem kwamen al meteen mensen. Die stonden al met elkaar te praten terwijl hij zich nog afvroeg of hij geen bloed had en of hij nog wel alles kon bewegen.

Hij heeft op dat moment eerst 1-1-2 gebeld en gezegd: “Ik zit in een kettingbotsing. Ik weet niet hoeveel auto’s.” Er zijn toen politie en ambulance gekomen. Die vroegen: “Goh, hoe gaat het?” Hij zei: “Ik heb geen bloed. Ik kan nog wel alles bewegen. Maar ik heb wel ontzettende pijn in m’n nek en in m’n rug.” Hij is de auto uitgestapt. Hij moest de ambulance in. Ze hebben hem nagekeken. Hij kreeg pijnstillers. Ze zeiden hem ook: “Als je klaar bent met alle afhandelingen, ga dan naar je huisarts toe.”

ALLEEN MAAR MEER PIJN

Dus toen kwam hij in die hele toestand van alles afhandelen, documenten invullen, naar de huisarts gaan. Die zei meteen: “Je hebt whiplash.” Een hele rare gewaarwording allemaal. Hij zat onder de medicijnen en moest toen naar de masseur van zijn huisarts. Hij heeft dat toen gedaan maar kreeg alleen maar meer pijn. Toen is hij naar de fysiotherapeut geweest. Daar heeft hij speciale oefeningen gedaan tot ver in het nieuwe jaar. Dat heeft hem echt heel goed geholpen. Hij merkt nu wel - omdat ze in de coronatijd heel veel thuis moeten werken – dat hij niet de luxe heeft van een goed bureau en een goede bureaustoel en dergelijke. Dus hij doet alles vanaf zijn eetkamertafel of hij gaat even aan een andere tafel zitten. En dan merk je dat je nek dat niet echt leuk vindt.

GOED GEHOLPEN

Hij heeft contact gehad met Brandmeester. Wat een lieve, leuke dame die hem geholpen heeft met alles! Die heeft echt heel erg haar best gedaan. Op een gegeven moment zei ze ook: “We gaan dit heel goed oplossen.” Hij heeft haar van de week nog een mailtje gestuurd met het oog op de afhandeling van de schade. Daar is ze meteen ook weer achteraan gegaan. Dus op zich meer dan tevreden. Ze heeft contact gezocht met de tegenpartijen en ze heeft ook met de verzekeraar gesproken van degene die bovenop hem was gereden. En dus ook een schadebedrag neergelegd. Hij had niks verwacht. Hij wist ook helemaal niet dat je dat kon doen. En daar heeft ze hem gewoon heel erg goed bij geholpen. Zij is echt voor hem opgetreden als intermediair om de schade af te handelen.

Hij was ook heel blij dat het via zijn werkgever en via de leasemaatschappij allemaal zo geregeld was. Hij weet wel dat de letselschadebehandelaar van Brandmeester hem hiermee heel goed geholpen heeft. Hij had zoiets nog nooit meegemaakt dus hij had niet eens geweten wat hij moest doen. Dus dan is het wel heel fijn dat je daarbij ondersteuning krijgt. Hij kan zich heel goed voorstellen dat als dit op je pad komt je dan denkt: “Wat moet ik nou allemaal regelen?” Dat heeft ze echt heel goed gedaan.

DISCIPLINE

Soms merkt hij gewoon nog dat hij last heeft van zijn rug en van zijn nek. Dan gaat hij maar even staan en trek hij even de schouders naar achteren. In coronatijd kon je ook helemaal niet naar de sportschool toe. Hij zou discipline moeten hebben om thuis oefeningen te doen maar dat is wat lastig. Daar ben ik gewoon heel eerlijk in. En dan probeer ik wel weer naar buiten te gaan om een rondje te lopen… Maar de corona helpt niet mee, zeg maar.

Ik denk dat de letselschadebehandelaar van Brandmeester best wel heel veel credits mag hebben hierin. Ik weet niet of dit gesprek terug komt bij haar maar anders mag je gerust zeggen dat ik haar heel dankbaar ben voor de hulp en ondersteuning die zij mij hierin gegeven heeft. Dat heb ik haar ook zelf gezegd. Petje af dat ze het zo goed geregeld heeft.

Neem contact op

Heb je vragen over letselschade, de juridische stappen die je kunt zetten of bijzonderheden in je situatie? Wij staan klaar om je te helpen. Ons team is elke werkdag van 08:30 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar op 085 110 4864. Je kunt ook je vraag achterlaten via de chatfunctie of ons contactformulier invullen.

Neem contact op
klantverhaal botsing vera

Letselschade | onrecht, aanrijding, auto-ongeluk, klantverhaal

“Wat me uiteindelijk nog het meest stoorde, was het onrecht dat me was aangedaan”

Vera had vorig jaar een aanrijding waarbij ze in eerste instantie onterecht als de schuldige werd aangewezen. Gelukkig kon onze letselschadespecialist Shenna Wagenaar haar verder helpen. En ontzorgen.

Lees meer
fietspad

Letselschade | scootmobiel, Fietsongeluk

“Die woorden echoden nog heel lang door mijn hoofd. Ik dacht: eindelijk!”

Magda zat op de fiets en werd plotseling aangereden door een mevrouw op een scootmobiel. Maar wat ze daarna ook probeerde, het lukte haar maar niet om haar letselschade vergoed te krijgen. Gelukkig kwam ze via een kennis in contact met Brandmeester Letselschade. En toen ging het snel. Heel snel.

Lees meer