Over BrandMR

Brandmeester Letselschade behartigt de belangen van slachtoffers met letselschade. Dat doen we - voorheen onder de naam Pals Letselschade - al meer dan 75 jaar.

Door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een medische fout kun je (ernstig) letsel oplopen. Als letselschadebureau staan onze advocaten en juristen je bij op juridisch, financieel en arbeidsrechtelijk gebied. Eerder ontving maar liefst 95% van onze klanten een schadevergoeding. Wij helpen je bij het inventariseren van de schade en met het aansprakelijk stellen van de tegenpartij.

Een schadevergoeding is niet alles

Wij geloven dat je na het oplopen van letselschade meer nodig hebt dan wat een letselschadespecialist kan bieden. Naast het hele proces van een vergoeding claimen, krijg je mogelijk ook te maken met allerlei veranderingen in je persoonlijke situatie, bij je thuis of op je werk.

Ook hierin verdien je de beste begeleiding zodat je de draad van je leven weer zo snel mogelijk op kan pakken. Onze letselschadespecialisten nemen je zoveel mogelijk zorgen uit handen. Zodat je je helemaal kunt richten op het allerbelangrijkste: je herstel.

Aandacht voor je herstel

Procederen

Na een ongeval kost het niet alleen tijd om lichamelijk maar ook om emotioneel en sociaal te herstellen. Je moet leren omgaan met verdriet, pijn of verlies. Door onze ervaring met slachtoffers weten we hoe belangrijk het is voor je totale herstel om ook hieraan aandacht te geven.

Lees verder

Brandmeester Letselschade behartigt je belangen

Brandmeester Letselschade brengt de gevolgen van je letsel in kaart en helpt de schade te verhalen op de tegenpartij. We zorgen ervoor dat je op tijd een voorschot hebt om de eerste zware periode door te komen. Daarna gaan we voor een rechtvaardige vergoeding – inclusief smartengeld – waarmee je kosten ook voor de lange termijn zijn gedekt. En hoewel dit in de meeste gevallen niet nodig is, laten we als het moet een letselschadeadvocaat de vergoeding vorderen in de rechtbank.

Kwaliteit

Als je een ongeval hebt gehad, komt er veel op je af. Wist je dat je behalve je materiële schade ook je letselschade vergoed kunt krijgen? Maar waar moet je op letten als je op zoek gaat naar hulp? En wie moet je eigenlijk inschakelen om je schade vergoed te krijgen?

Voor het vergoeden van je letselschade kun je terecht bij een van onze eigen advocaten of juristen. In de meeste gevallen wordt letselschade In Nederland geregeld zonder tussenkomst van een rechter. Je hoeft dus ook geen advocaat in te schakelen.

Nivre_Nationaal_Keurmerk_Letselschade

De letselschadespecialisten van Brandmeester Letselschade zijn gekwalificeerde Nivre registerexperts. Ook onze junior experts volgen daar een opleiding voor. En omdat wij kwaliteit en transparantie heel belangrijk vinden, is Brandmeester Letselschade ingeschreven in het register van het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL). Jaarlijks worden we gecontroleerd op het naleven van de richtlijnen van het NKL. Met dit keurmerk kun je dus nog makkelijker de kwaliteit van onze dienstverlening herkennen.

Kortom, als je kiest voor Brandmeester Letselschade ben je verzekerd van uitstekende en klantgerichte dienstverlening.

Brandmeester Groep

logo_BRANDMR_BALLON_RGB.26e378.original.540360

Brandmeester Letselschade is onderdeel van Brandmeester Groep. Brandmeester Groep is een betrouwbare organisatie met ervaren advocaten en juristen. Het heeft een ruime ervaring in diverse vormen van juridische dienstverlening. Naast Brandmeester Letselschade zijn ook Brandmeester en BSA onderdeel van Brandmeester Groep.

Brandmeester Letselschade heeft - eerst onder de naam Pals Letselschade - ruim 75 jaar ervaring waarin het meer dan 75.000 mensen heeft geholpen. We zijn aangesloten bij alle belangrijke gedragscodes en keurmerken. Zeer regelmatig laten we onze dienstverlening door onafhankelijke partijen controleren op kwaliteit. Zo weet je dat je bij ons in vertrouwde handen bent. En kan jij je focussen op het allerbelangrijkste: je herstel.

Neem contact op

Direct gratis advies van een letselschadejurist

085 073 55 50

(ma-vrij 08:30 - 17:30 uur)

Op jouw verzoek kunnen we ook bij je thuis langskomen