Meer over letselschade

Als je door iemand anders letselschade hebt opgelopen, kun je aanspraak maken op een letselschadevergoeding. Dat is een financiële compensatie voor de directe (medische) kosten en voor indirecte extra kosten en gemist inkomen op de langere termijn. Een letselschadevergoeding kun je claimen wanneer je (blijvend) letsel hebt opgelopen na een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een medische fout of een ander ongeval waaraan een derde schuld had.

Letselschade claimen na een ongeval

Loop je door een ander letselschade op? Dan heb je in veruit de meeste gevallen recht op een letselschadevergoeding. Een dergelijke vergoeding neemt je ongemakken niet weg maar stelt je wel in staat om je leven beter aan de veranderde omstandigheden aan te passen. In een intakegesprek bekijken we samen op welke vlakken een van onze advocaten of juristen je kan ondersteunen. We nemen de specifieke omstandigheden rond het ongeval door en we bepalen de gevolgen van het letsel. Beoordelen onze specialisten de haalbaarheid van een eventuele letselschadezaak positief? Dan helpen wij je ook met juridische stappen en met het indienen van een claim.

Letselschadevergoeding en smartengeld

BrandMR_Ik-ben-ziek,-waar-heb-ik-recht-op-copy_Square


Naast de onverwachte kosten en het mogelijke verlies van inkomsten dat de letselschadevergoeding compenseert, kun je ook immateriële schade lijden door het ongeval en het opgelopen letsel. Om je enigszins te compenseren voor de vermindering in levensvreugde na het ongeval kun je smartengeld claimen bij de verantwoordelijke partij. Een letselschadespecialist van Brandmeester Letselschade kan je helpen om de schadeposten te inventariseren om zo een rechtvaardige vergoeding vast te stellen.

Meer informatie

Letselschade: Wat zijn je rechten?

Heb je letselschade en wil je weten wat je rechten zijn? In deze video worden de meest gestelde vragen rondom letselschade beantwoord. Zo heb je bijvoorbeeld materiële en immateriële schadevergoedingen en wat betekent dit voor letselschade?

Waarom kiezen voor BrandMR Letselschade?

  • Wij zijn werkzaam in alle regio’s in Nederland
  • Onze aanpak is al 75 jaar bewezen succesvol
  • Persoonlijke aandacht gericht op jouw herstel
  • Meer dan 75.000 letselschadeslachtoffers gingen je voor
  • BrandMeester Letselschade voldoet aan het Nationaal Keurmerk Letselschade
Neem contact op

Direct gratis advies van een letselschadejurist

085 073 55 50

(ma-vrij 08:30 - 17:30 uur)

Op jouw verzoek kunnen we ook bij je thuis langskomen