“Wat me uiteindelijk nog het meest stoorde, was het onrecht dat me was aangedaan”
BrandMR_Verkeer_600

Vera had vorig jaar een aanrijding waarbij ze in eerste instantie onterecht als de schuldige werd aangewezen. Gelukkig kon onze letselschadespecialist Shenna Wagenaar haar verder helpen. En ontzorgen.

Vorig jaar juli had ik een aanrijding gehad. Ik reed weg en een andere auto kwam me tegemoet die opeens linksaf sloeg en zich er bij mij inboorde. De auto was ik vier maanden kwijt, ik had gekneusde ribben, een brandwond en pijn in mijn nek en mijn schouders.

Eerst ging het allemaal nog een beetje rommelig. Ik heb zoiets nog nooit eerder meegemaakt en ik kreeg zoveel informatie. En toen werd me Brandmeester Letselschade aangeboden. Die zouden mij helpen. En ik dacht: ja, waarom ook niet. En zodoende ben ik met Shenna Wagenaar van Brandmeester in contact gekomen.

Ontzorgd

Shenna heeft me echt heel veel uit handen kunnen nemen. Ze ging op de achtergrond allerlei dingen bekijken. Het enige dat ze eigenlijk aan me vroeg waren bewijsstukken en wat er precies gebeurd was. Dus foto’s filmpjes, getuigen, dat soort dingen. En op een gegeven moment heb ik dat allemaal aan haar gegeven. Wat ze precies heeft gedaan weet ik niet, maar ze heeft me wel helemaal ontzorgd. Echt prima afgehandeld allemaal.

Ook stelde ze me heel erg gerust in de gesprekken die we gevoerd hebben. Vooral nadat ik het even helemaal niet meer zag zitten met al die rompslomp van verzekeringen en autoschade en zo. Maar zij zorgde er dan voor dat ik me daar weer wat prettiger bij voelde. Nee, ik had echt niemand anders gewild.

Schuldig

Soms ben ik nog weleens een klein beetje onzeker in het verkeer. Dat als er een bocht aankomt, dat ik dan even denk: gaat dat wel goed? Ook ben ik weer aan het werk inmiddels. Ik zal wel moeten.

Wat me uiteindelijk nog het meest heeft gestoord, was het onrecht dat me was aangedaan. Mij werd alles verweten en hem niks. Terwijl ik zeker weet dat hij achter zijn telefoon zat. Hij heeft zijn stuur omgedraaid en gewoon niet gekeken. Want het zicht was vrij. Alles was vrij.

En als je dan te horen krijgt dat ik schuldig was omdat ik zogenaamd uit een parkeervak kwam - wat helemaal niet zo was want daar was ik al lang uit - dan is dat wel zuur. Gelukkig heeft Shenna mij daar heel goed bij geholpen. Ze gaf steeds aan dat ik er rustig onder moest blijven en dat het allemaal wel goed zou komen.

Camerabeelden

In eerste instantie werd mij door de verzekeraar, ook mijn eigen verzekeraar en de leasemaatschappij verteld dat het allemaal mijn schuld was. Want als ik uit een parkeervak kom, ben ik nou eenmaal de schuldige. Maar dat was helemaal niet zo. Gelukkig bleek uit filmbeelden, uit camerabeelden op dat bedrijventerrein waar ik toen was dat ik al lang uit het parkeervak was en dat hij in één keer zijn stuur omgooide. Hij heeft gewoon zitten bellen natuurlijk. En de politie had die beelden ook bekeken.

Ja, dat heeft Shenna waarschijnlijk allemaal afgedwongen op de achtergrond. Ik heb haar nog een persoonlijk bericht gestuurd. Dat ik het heel fijn vond hoe ze achter me stond en hoe ze me geholpen heeft.

kettingbotsing

Letselschade | whiplash, kettingbotsing, klantverhaal

"Ik had het gevoel dat ik eerst even moest zitten en tot tien tellen."

Martijn had een kettingbotsing op een afrit in Amsterdam-Zuidoost. Hij botste op zijn voorganger en vervolgens botste iemand anders weer op hem. Hij is erg te spreken over de hele afhandeling door Brandmeester. Wel heeft hij nog wat nek- en rugklachten. Dat hij in coronatijd niet naar de sportschool kon, hielp niet echt mee.

Lees meer
rugpijn

Letselschade | whiplash, aanrijding, klantverhaal

"Ik ben al lang blij dat ik weer kan werken."

Michel werd vorig jaar van achteren aangereden waardoor hij last kreeg van zijn rug. Inmiddels gaat het gelukkig weer beter. Hij heeft vooral baat van balansoefeningen. Vorig jaar mei ben ik van achteren aangereden met de auto en kreeg ik last van m’n rug. Ook had ik een soort knoop in mijn schouder. Maar dat ging snel weer weg. Maar ik hield wel die rugproblemen.

Lees meer
Whiplash Sam

Letselschade | whiplash, aanrijding, klantverhaal

"Hij haalde het bloed onder mijn nagels vandaan"

Sam werd van voren aangereden door de bus van een pakketbezorger. Met een whiplash en flinke schade aan zijn gebit tot gevolg. Gelukkig is hij van zijn aanvankelijke hoofdpijn af en gaat het door trouw zijn oefeningen te doen steeds beter.

Lees meer