"Mijn rug nam alles over wat mijn dwarse buitenspieren eigenlijk moesten doen.”

John werd op een parkeerterrein aangereden door een uitparkerende auto. Aanvankelijk kwam men er maar niet achter wat precies zijn rugklachten veroorzaakte.

Het ongeluk

BrandMR-Youtube-Botsing-Parkeerplaats_Square

Het gebeurde bijna twee jaar geleden op een parkeerterrein in de Spaanse Polder in Rotterdam. Ik reed over het terrein en opeens kwam er een auto uit zijn parkeervak gereden. Hij reed vol in mijn zijdeur. Hij had me kennelijk totaal over het hoofd gezien. Hoe hard kun je dan rijden, zou je denken. Maximaal 35-40 kilometer? Maar als gevolg van dit ongeluk had ik een tijd lang flink wat klachten. Met name in mijn onderrug, met een uitstraling naar boven.

Zoektocht naar de oorzaak

Men kreeg er eerst maar niet de vinger op wat deze klachten nou precies veroorzaakte. Maar uiteindelijk bracht een gespecialiseerde fysiotherapeut die verbonden was aan het Rotterdamse Spine and Joint Centre meer duidelijkheid. Met een echo ontdekte hij wat er met me aan de hand was. Mijn dwarse buitenspieren werkten niet meer en mijn rug nam alles over wat mijn dwarse buitenspieren hoorden te doen. Toen ging het eigenlijk vrij snel. Met zo’n twee à drie maanden de juiste training kon ik weer aan het werk.

Schadeafhandeling door Brandmeester

De schadeafhandeling werd gedaan door Brandmeester. Hun schadebehandelaar belde mij op en heeft mij vanaf dat moment prima geholpen. Hij gaf direct aan dat hij mijn belangen kon behartigen en mij kon helpen in het hele proces. Hij is al die tijd de contactpersoon tussen mij en de andere verzekering geweest.

Deskundig advies en ondersteuning

Het contact was goed. Als ik een vraag had kreeg ik daar ook altijd een duidelijk antwoord over. Want ja, ik had zoiets ook nog nooit gedaan en wist nou niet bepaald hoe zo’n schadeafhandeling precies in z’n werk ging. Dus dan is het wel fijn dat er iemand is die daar verstand van heeft en die mij ook advies kon geven daarin. Het duurde bijvoorbeeld allemaal best lang. En hij heeft me toen kunnen uitleggen hoe het werkte met termijnen en dergelijke. Het scheelt enorm dat je dat niet allemaal zelf hoeft uit te zoeken. We zijn al weer wat verder en de hele schade is nu afgehandeld en uitbetaald.

Terugkeer naar werk en restklachten

Inmiddels ben ik al weer geruime tijd aan het werk. Ik merk wel dat er nog wat zit. Soms heb ik nog weleens een stijve rug. Maar het is moeilijk om aan te geven of dat nou komt door het ongeluk of dat dat gewoon ouderdom is. Ik denk dat dit met de juiste training – ik doe nog heel veel training zelf – ook wel weer over zal gaan.

Neem contact op

Heb je vragen over letselschade, de juridische stappen die je kunt zetten of bijzonderheden in je situatie? Wij staan klaar om je te helpen. Ons team is elke werkdag van 08:30 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar op 085 110 4867. Je kunt ook je vraag achterlaten via de chatfunctie of ons contactformulier invullen.

Neem contact op
klantverhaal botsing vera

Letselschade | onrecht, aanrijding, auto-ongeluk, klantverhaal

“Wat me uiteindelijk nog het meest stoorde, was het onrecht dat me was aangedaan”

Vera had vorig jaar een aanrijding waarbij ze in eerste instantie onterecht als de schuldige werd aangewezen. Gelukkig kon onze letselschadespecialist Shenna Wagenaar haar verder helpen. En ontzorgen.

Lees meer
fietspad

Letselschade | scootmobiel, Fietsongeluk

“Die woorden echoden nog heel lang door mijn hoofd. Ik dacht: eindelijk!”

Magda zat op de fiets en werd plotseling aangereden door een mevrouw op een scootmobiel. Maar wat ze daarna ook probeerde, het lukte haar maar niet om haar letselschade vergoed te krijgen. Gelukkig kwam ze via een kennis in contact met Brandmeester Letselschade. En toen ging het snel. Heel snel.

Lees meer