“Het gaat er volgens mij om dat ik er niks van over hou”

Erik stopte onderaan een afrit om voorrang te verlenen. Een auto achter hem reed vol op hem in met flinke nekklachten tot gevolg. Brandmeester ging daarna voor hem aan de slag.

BrandMR-schadevergoeding

Een maand of tien, elf geleden reed ik met mijn dienstauto een afrit af om iemand op te halen en daarna weer verder te gaan. Het was redelijk druk op de afrit en ik moest onderaan die afrit naar links kijken. De auto’s die onder het viaduct uitkwamen hadden voorrang. Ik zie dat er een auto onder het viaduct uit komt gereden dus ik stop. Maar degene achter mij zat kennelijk te slapen of iets anders te doen en die knalde van achteren vol op mij in.

Nekklachten

En omdat ik zijwaarts zat te kijken tot de weg vrij was, tot ik op kon trekken, heb ik daar een behoorlijke tik van in mijn nek opgelopen. Ja, iemand botst op je terwijl je het niet verwacht… Ik heb het een keer gehad dat ze me met 70 of 80 achterop reden. Maar dat hoorde ik. Piepende banden. Ik zag het in mijn spiegel aankomen. En ja, dan zet je jezelf als het ware tegen de stoel aan zodat je die klap kan opvangen. Dan ben je er op voorbereid. En dat ben je nu niet en dat is toch heel anders.

Nou, daar heb ik nu eigenlijk nog last van. Het is nooit weggegaan. Mijn vrouw zegt nou weleens tegen mij: “Heb jij last van je nek?” Nou heb ik echt niet zo’n pijn aan m’n nek. Maar het naar links en naar rechts draaien kan ik niet meer zo ver als vroeger. Er zit ergens een blokkade in m’n nek die er is ingeschoten. Waar dat aan ligt weet ik niet. Maar ik kan niet meer over mijn schouder heen kijken. De beweeglijkheid, de flexibiliteit is nog niet terug.

Orthomanueel arts

Van mijn werkgever kreeg ik een bericht dat Brandmeester als intermediair zou optreden. Die hebben mij toen een berichtje gestuurd en ik heb hen toen gegevens doorgestuurd en de rekeningen van de orthomanueel arts en dergelijke. Een letselschadebehandelaar van Brandmeester is daar toen mee aan de slag gegaan.

Ik ben enkele keren naar de orthomanueel arts geweest. Iedere keer als ik daar naartoe ging, moest ik de kosten van de behandeling rechtstreeks bij hem aftikken. Voor dat kwartiertje dat je binnen bent, betaal je 100 euro en dat moet je contant betalen. Toen heb ik op een gegeven moment via Brandmeester een voorschot gehad om die kosten te kunnen betalen. Daar hebben ze me keurig in begeleid. Ook de afwikkeling met de tegenpartij namen ze voor hun rekening.

Financiële genoegdoening

De hoofdzaak is nu dat ik alles weer kan. Sommigen zijn uit op financieel gewin. Eigenlijk interesseert me dat totaal niet. Alles wat Brandmeester er aan schadevergoeding uithaalt, is een leuke tegemoetkoming voor de ellende die je ermee hebt gehad. Want je moet je auto wegbrengen, je moet van alles regelen, je moet tig keer naar die orthomanueel arts… En in het begin - zeker ’s avonds – doet die nek nog zeer en kun je van alles niet. Dus de financiële genoegdoening die je een jaar later dan als toetje krijgt, dat hebben ze op zich prima opgelost.

Ook als jezelf een keer een vraag had, werd het meteen opgepakt en in no-time kreeg je antwoord. Toen ik last had van mijn nek en daardoor ook nog een tijdje hoofdpijn had, zeiden ze ook: “Waarom ben je daar niet mee naar de huisarts gegaan? Dan had ik er financieel nog meer voor je uit kunnen halen.” Ik zei: ”Ja, maar ik bezoek nooit de huisarts en ik ben helemaal niet uit op financieel gewin.” Ik vind het de grootste onzin om over de rug van de verzekeringsmaatschappij mijn zakken te moeten vullen. Het gaat er volgens mij om dat ik er niks aan over hou. En dan ben ik al meer dan tevreden. Nee! Persoonlijk heb ik daar niet zoveel mee.

Neem contact op

Heb je vragen over letselschade, de juridische stappen die je kunt zetten of bijzonderheden in je situatie? Wij staan klaar om je te helpen. Ons team is elke werkdag van 08:30 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar op 085 110 4864. Je kunt ook je vraag achterlaten via de chatfunctie of ons contactformulier invullen.

Neem contact op
klantverhaal botsing vera

Letselschade | onrecht, aanrijding, auto-ongeluk, klantverhaal

“Wat me uiteindelijk nog het meest stoorde, was het onrecht dat me was aangedaan”

Vera had vorig jaar een aanrijding waarbij ze in eerste instantie onterecht als de schuldige werd aangewezen. Gelukkig kon onze letselschadespecialist Shenna Wagenaar haar verder helpen. En ontzorgen.

Lees meer
fietspad

Letselschade | scootmobiel, Fietsongeluk

“Die woorden echoden nog heel lang door mijn hoofd. Ik dacht: eindelijk!”

Magda zat op de fiets en werd plotseling aangereden door een mevrouw op een scootmobiel. Maar wat ze daarna ook probeerde, het lukte haar maar niet om haar letselschade vergoed te krijgen. Gelukkig kwam ze via een kennis in contact met Brandmeester Letselschade. En toen ging het snel. Heel snel.

Lees meer