"Toen kwam het weekend en begon ik ook vlekken te zien"

Anna zat als bijrijder in de auto van haar vriendin toen een auto van achteren op hen inreed. De hersenschudding die ze daar aan overhield had veel gevolgen voor haar werk en school. Gelukkig kon Brandmeester haar helpen.

BrandMR_Verkeer_600

Afgelopen september heb ik een aanrijding gehad. Of eigenlijk niet zelf, want ik zat bij een vriendinnetje in de auto. We stonden te wachten voor de brug die naar beneden ging en toen is er een auto van achteren op ons geknald. Daar heb ik toen wat klachten van overgehouden. In het begin had ik nog niet heel erg veel last. Wel ben ik diezelfde vrijdag al naar de huisarts gegaan. Gewoon voor de zekerheid. Maar toen had ik nog niet zoveel problemen, behalve dat ik een beetje hoofdpijn had en een beetje stijf was.

Maar toen kwam het weekend en begon ik ook vlekken te zien. Het was gewoon niet goed. Dus ben ik maandag weer naar de huisarts gegaan en toen bleek dat ik een hersenschudding had. Ook dingen in mijn rug en in mijn nek zaten niet goed op hun plek.

Halve diensten

Ik werk in de zorg en heb vanaf toen niet meer gewerkt. Dat kon ik niet goed meer combineren. Op een gegeven moment kon ik dan wel weer werken, maar heb ik alleen maar halve diensten gedraaid. En school – want ik ga ook nog naar school – heb ik een beetje vanuit huis geprobeerd. Dus ik ben toen zo min mogelijk naar school geweest. En ik kon natuurlijk ook niet naar de sportschool. Dus uiteindelijk heeft het me best nog wel beperkt.

Veel contact

Brandmeester heeft mij toen gebeld. Met de vraag of ik dan bijstand van hen wilde of dat ik dat allemaal zelf wilde regelen. Ik had het nog nooit meegemaakt dus ik wist er ook het fijne niet van. Dus toen hebben ze het me bij Brandmeester allemaal uitgelegd en ben ik bij een letselschadebehandelaar van hen terecht gekomen. Zeker in het begin hebben we veel contact gehad. Iedere week vroeg ze hoe het met me ging en wat ik allemaal deed en vooral ook niet deed.

Het enige wat mij moeite heeft gekost, is dat ik alles op moest schrijven: wat ik gemist had, ik moest allerlei data over mijn werk doorgeven enzovoort. Ze probeerde natuurlijk boven water te krijgen wat ik aan inkomsten had gemist.

Hoofdpijn

Al met al was ik zeker heel tevreden over Brandmeester. Ik vond het heel prettig hoe hun schadebehandelaar mij steeds een update gaf. Ik vond het ook prettig dat ze mij in het begin ook echt probeerde te betrekken. Ze vroeg regelmatig even hoe het ging, of ik al wist hoe ik dat met werk ging doen of met school en of ik daarmee niet in de problemen kwam. Ja, ik vond het heel prettig dat ze zo betrokken was. En uiteindelijk heeft ze wel kunnen regelen dat ik de inkomsten die ik ben misgelopen allemaal weer terug heb gekregen. Dus da’s wel heel fijn.

Het enige wat ik soms nog merk is dat als ik in een hele drukke ruimte ben, als er veel om me heen gepraat wordt of er heel veel lawaai is, ik sneller hoofdpijn krijg dan vroeger. Ik denk dat dat met die hersenschudding te maken heeft. Maar ik heb er absoluut niet dagelijks last van. Dus daar kan ik wel mee leven.

Neem contact op

Heb je vragen over letselschade, de juridische stappen die je kunt zetten of bijzonderheden in je situatie? Wij staan klaar om je te helpen. Ons team is elke werkdag van 08:30 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar op 085 110 4864. Je kunt ook je vraag achterlaten via de chatfunctie of ons contactformulier invullen.

Neem contact op
klantverhaal botsing vera

Letselschade | onrecht, aanrijding, auto-ongeluk, klantverhaal

“Wat me uiteindelijk nog het meest stoorde, was het onrecht dat me was aangedaan”

Vera had vorig jaar een aanrijding waarbij ze in eerste instantie onterecht als de schuldige werd aangewezen. Gelukkig kon onze letselschadespecialist Shenna Wagenaar haar verder helpen. En ontzorgen.

Lees meer
fietspad

Letselschade | scootmobiel, Fietsongeluk

“Die woorden echoden nog heel lang door mijn hoofd. Ik dacht: eindelijk!”

Magda zat op de fiets en werd plotseling aangereden door een mevrouw op een scootmobiel. Maar wat ze daarna ook probeerde, het lukte haar maar niet om haar letselschade vergoed te krijgen. Gelukkig kwam ze via een kennis in contact met Brandmeester Letselschade. En toen ging het snel. Heel snel.

Lees meer