Pals Letselschade heet voortaan BrandMR Letselschade

16 mei 2023 zal de naam Pals Letselschade bv veranderen in Brandmeester (BrandMR) Letselschade bv. Brandmeester is de naam die nu al wordt gevoerd voor juridische hulp aan onverzekerde en verzekerde klanten en die bij vele mensen bekend is door radio-, tv- en online reclame. Pals Letselschade maakt al sinds december 2019 deel uit van Brandmeester Groep. Met deze naamswijziging combineren we 75 jaar ervaring op het gebied van letselschade met de bekendheid en innovatiekracht van het merk Brandmeester.

Brandmeester onderscheidt zich door haar innovatieve aanpak. Op een persoonlijke manier en via een voorspelbaar proces bieden deskundige advocaten en juristen juridische hulp aan. Rechtzoekenden hebben inmiddels veel waardering voor deze moderne en klantvriendelijke dienstverlening. En voortaan zullen dus ook de klanten van Pals Letselschade hiervan gaan profiteren.

Deze ontwikkeling past in de ambitie van Brandmeester om met een sterk merk, een toegankelijk online platform en persoonlijke, vakbekwame dienstverlening het recht toegankelijk te maken voor iedereen. Daarbij maakt het niet meer uit of een rechtzoekende nu voor zijn juridische hulp betaalt of - zoals in veel letselschadegevallen - niet. Juridische hulp van BrandMR is er voor iedereen.

Ga naar de homepage