Dwarslaesie

Wanneer je een dwarslaesie hebt opgelopen, verandert je leven ineens compleet. Door een onderbreking van het ruggenmerg en bepaalde zenuwbanen ontstaat een verlamming van je benen, je armen en soms zelfs je ademhalingsspieren. Je verliest vaak het gevoel in je ledematen. En of dat nog niet genoeg is, kun je ook nog incontinent worden. Kortom, het gaat hier om zeer ernstig letsel met zeer ingrijpende gevolgen. In de meeste gevallen kun je van een dwarslaesie ook niet meer genezen.

Als de dwarslaesie het gevolg is van een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een medische fout of een ander ongeval wil je logischerwijs een schadevergoeding. Niet alleen voor de fysieke schade maar ook voor je psychische letsel. De kans dat je je werk niet meer kunt uitoefenen is groot. Wij zorgen er daarom voor dat je weer verder kunt. We helpen je met aanvullende adviezen en bij het claimen van letselschade.

Een vergoeding dankzij een letselschadezaak

Bedrijfsongeval

Ons werk bestaat niet alleen uit juridische hulp maar we ondersteunen je ook bij medische, sociale of financiële vragen. Vraag het ons gerust. Niet voor niets heeft Brandmeester Letselschade al ruim 75 jaar ervaring in het verder helpen van letselschadeslachtoffers zoals jij.

Elke letselschadezaak is anders, net zoals elke dwarslaesie weer anders is. Of je een letselschadevergoeding krijgt en hoe hoog die is, hangt af van heel veel variabelen. De mate van beperking in je dagelijks functioneren, je kansen op de arbeidsmarkt en de aard van de zenuwschade worden daarbij beoordeeld.

90% kans op schadevergoeding

Er zijn heel veel verschillende soorten letselschade waarin wij gespecialiseerd zijn. Naast dwarslaesies behandelen we bijvoorbeeld ook veel beroepsziekten en hersenletsel. In ruim 75 jaar hebben we zo meer dan 63.000 slachtoffers geholpen. Maar liefst 90% van onze klanten ontving daarbij een schadevergoeding dankzij onze inzet. En het kost je in de meeste gevallen niets omdat de aansprakelijke partij ook de kosten voor ons als gespecialiseerd letselschadebureau betaalt.

We komen graag bij je thuis voor persoonlijk advies. Waar je ook woont in Nederland, Brandmeester Letselschade is in alle regio’s actief en dus altijd dichtbij.

Kies ook voor maatwerk en onze persoonlijke aanpak. Uiteraard voldoen wij aan alle richtlijnen van het Keurmerk Letselschade.

Neem contact op

Direct gratis advies van een letselschadejurist

085 073 55 50

(ma-vrij 08:30 - 17:30 uur)

Op jouw verzoek kunnen we ook bij je thuis langskomen