Hersenletsel

Je leven verandert volkomen wanneer je te maken krijgt met hersenletsel door een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een medische fout of een ander ongeval. Dit type letsel staat ook wel bekend als niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Je kunt hierbij denken aan een val, een klap op je hoofd of een operatie. Het kan zeer grote gevolgen hebben voor zowel jezelf als je gezin. En dan hebben we het nog niet eens over het psychische letsel dat ermee gepaard gaat.

Je kunt door het ongeval ook meervoudig letsel hebben opgelopen. Vaak betekent hersenletsel dat je niet meer kunt werken op de manier die je gewend was. Het ongeval heeft dan ook grote financiële consequenties. Wij helpen je bij het claimen van letselschade met aanvullende adviezen en hulp die je echt verder helpt.

Persoonlijk advies voor jouw situatie

BrandMR_Letsel_640

Als je te maken hebt met hersenletsel, heb je hulp nodig bij alles wat er op je afkomt, zowel op juridisch als op medisch en financieel gebied. En natuurlijk heb je ook de tijd nodig om sociaal en emotioneel weer te herstellen. Voor dit alles ben je bij ons aan het juiste adres. Al ruim 63.000 slachtoffers gingen je voor door ons in de arm te nemen. Maar liefst 90% van hen ontving een schadevergoeding na onze ondersteuning. Profiteer ook van onze ervaring als gespecialiseerd letselschadebureau.

Of je een letselschadevergoeding krijgt en hoe hoog die is, hangt af van heel veel variabelen. Hoe je dagelijks functioneert, of je nog actief kunt zijn op de arbeidsmarkt, hoe blijvend de schade is. Alles wordt meegenomen in het uiteindelijke oordeel.

Omdat we geloven in persoonlijk advies komen we graag eerst bij je thuis. Zo kunnen we precies in kaart brengen waar je behoefte aan hebt. Daarbij maakt het niet uit waar je woont in Nederland. Brandmeester Letselschade is in alle regio’s actief en dus kan een van onze letselschadespecialisten je altijd verder helpen.

Wil je meer weten over onze aanpak? Of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Hulp bij hersenletsel kost je niets

Veel mensen die door een ongeval hersenletsel hebben opgelopen, zijn bang voor de onkosten die ze moeten maken in een letselschadezaak. Maar wees gerust: de aansprakelijke partij betaalt de kosten die wij voor je maken. Brandmeester Letselschade heeft ruim 75 jaar ervaring in het helpen van slachtoffers bij letselschade. Bovendien voldoen we aan de richtlijnen van het Nationaal Keurmerk Letselschade. Dus je bent in goede handen.

Neem contact op

Direct gratis advies van een letselschadejurist

085 073 55 50

(ma-vrij 08:30 - 17:30 uur)

Op jouw verzoek kunnen we ook bij je thuis langskomen