Orthopedisch letsel | BrandMR Letselschade

Wanneer je na een ongeval letsel hebt aan je botten of je pezen valt dat onder orthopedisch letsel.

Voorbeelden van orthopedisch letsel zijn een verbrijzeld been, een verbrijzelde arm, nek- en rugwervelbreuken en heupletsel. Het spreekt voor zich dat deze soorten letsel veel problemen met zich meebrengen. Niet alleen in je dagelijkse functioneren maar ook op medisch, financieel en sociaal gebied. Daarom helpt Brandmeester Letselschade je verder. Als je het orthopedisch letsel hebt opgelopen door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een ander ongeval, zorgen wij dat we je weer verder kunnen helpen met het claimen van je . Maar ook voor andere vragen kun je bij ons terecht. We hebben altijd aandacht voor je verhaal en helpen je bij het vinden van een passende oplossing.

Een letselschadevergoeding ter compensatie

Aan het werk in een rolstoel

De fysieke en emotionele gevolgen van je orthopedische letsel zijn groot. Misschien lijd je inkomensverlies doordat je niet meer kunt werken. Of loop je net die promotie mis. Als je orthopedisch letsel is veroorzaakt door iemand anders helpen wij je om een letselschadevergoeding te ontvangen. De mate waarin je beperkt wordt in je dagelijkse functioneren en je kansen op de arbeidsmarkt spelen daarbij een belangrijke rol. Jouw specifieke situatie is ons uitgangspunt. Je orthopedische letsel, je leven en je ongeval zijn uniek. Daarom bieden wij je altijd maatwerk.

Bijna overbodig om te zeggen dat wij voldoen aan de richtlijnen van het Keurmerk Letselschade.

Wil je meer weten over onze aanpak? Of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

Je bent in goede handen

Onze letselschadespecialisten hebben veel kennis en ervaring met het behartigen van de belangen van mensen die door een ongeval orthopedisch letsel hebben opgelopen. Daarnaast beschikken we als Brandmeester Letselschade over een breed netwerk van experts. Daardoor kunnen we je op elk gebied verder helpen. Van het aansprakelijk stellen van de wederpartij tot het verkrijgen van een rechtvaardige schadevergoeding. Een van onze deskundige letselschadespecialisten staat je altijd bij.

Elke letselschadezaak is anders. Een dwarslaesie of een hersenletsel behandelen we weer heel anders dan een zaak met orthopedisch letsel. Daarom komen we graag bij je thuis om je verhaal te horen. Zo leren we precies waar jij het meest behoefte aan hebt.

Niet voor niets hebben we al meer dan 75 jaar ervaring in het behandelen van letselschade. In die tijd hebben we maar liefst meer dan 63.000 slachtoffers geholpen. Kortom, Brandmeester Letselschade biedt je precies het vertrouwen dat je nodig hebt.

Neem contact op

Direct gratis advies van een letselschadejurist

085 073 55 50

(ma-vrij 08:30 - 17:30 uur)

Op jouw verzoek kunnen we ook bij je thuis langskomen