Stad Holland Zorgverzekeraar

Je hebt een zorgverzekering bij Stad Holland en je hebt een ongeval gehad waarbij je letsel hebt opgelopen. Stad Holland heeft je gewezen op onze dienstverlening. Hieronder vind je informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen om je letselschade te verhalen. Meld je zaak hieronder aan zodat we direct voor je aan de slag kunnen. En laat Stad Holland weten dat je voor ons hebt gekozen door Brandmeester Letselschade aan te vinken op het formulier dat je van hen hebt ontvangen.

StadHolland_Square

Letselschade-vergoeding

Als je door iemand anders letselschade hebt opgelopen, is deze persoon daarvoor aansprakelijk. Die is daarvoor verzekerd. Daarom kun je bij die persoon aanspraak maken op een letselschadevergoeding. Deze vergoeding dekt de kosten die je maakt en helpt je je mogelijke verlies van inkomen op te vangen. Ook als je een verzekering hebt die letselschade vergoed - bijvoorbeeld een schadeverzekering inzittenden (SVI) - kunnen wij je vaak helpen met het vaststellen en regelen van je schade.

Twijfel je over je mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Het kost je niets en kan veel duidelijk maken. Bij Brandmeester Letselschade doen we er alles aan om je schade vergoed te krijgen en te zorgen dat je weer verder kan.

Hoe nu verder?

Uit ervaring weten we dat er als slachtoffer van een ongeval er veel op je afkomt. Meestal overkomt het je maar eens in je leven. Je hebt dus waarschijnlijk geen idee wat je nu moet doen of welke hulp je nodig hebt. Daarom willen we je graag duidelijk maken wat je van ons kan verwachten als je je zaak bij ons aanmeldt.

Contactformulier Stad Holland

Vul het contactformulier in en we proberen binnen twee uur (op werkdagen) contact met je te zoeken.

Veelgestelde vragen

Al meer dan 75 jaar - eerst onder de naam Pals Letselschade - behartigen we de belangen van slachtoffers met letselschade. En zo hielpen we wel meer dan 75.000 mensen. Onze specialisten beschikken dan ook over meer dan voldoende ervaring om je te helpen.

De mensen achter Brandmeester Letselschade hebben een schat aan kennis en ervaring. Zo hebben ze de NIVRE-opleiding tot register-expert afgerond of zijn ze bezig met deze opleiding.

Brandmeester Letselschade bestaat onder deze naam nog niet zo lang. Maar haar voorganger Pals Letselschade wel. Hierdoor profiteren we van meer dan 75 jaar kennis en ervaring op het gebied van letselschade. In die tijd hebben we maar liefst meer dan 75.000 mensen geholpen.

Die hebben we zeker. Zo zijn we aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade. Dit onafhankelijke kwaliteitslabel voor professionele dienstverleners in de letselschadebranche geeft aan dat onze dienstverlening voldoet aan alle vereiste kwaliteitseisen. Meer weten over dit keurmerk? Kijk dan hier.

Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij dagelijks van 08:30 tot 17:30 uur bereikbaar via 085 073 55 50. Maar je kunt ook een contactformulier invullen of een bericht achterlaten op onze chat.

Brandmeester heeft verschillende vestigingen door heel Nederland. Onze letselschadespecialisten werken vanuit Den Haag, Emmen en Maastricht. Er is dus altijd wel een letselschadespecialist bij jou in de buurt.

Brandmeester heeft kantoren door heel Nederland. Er is dus altijd wel een letselschadespecialist bij jou in de buurt.

Brandmeester heeft kantoren in Den Haag, Emmen en Maastricht. Bij een persoonlijk gesprek komen we bij voorkeur bij je thuis op bezoek. Zeker wanneer je letsel hebt opgelopen is het altijd fijn om in je eigen vertrouwde omgeving het gesprek aan te gaan. En we kunnen dan ook meteen je thuissituatie bekijken. Heb je bijvoorbeeld huishoudelijke hulp nodig? Of hulp bij het onderhoud van je tuin? Je hoeft dus niet bij ons op kantoor langs te komen. Maar als dit je voorkeur heeft, is het wel mogelijk.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij natuurlijk ook ervaring in het werken met verzekeraars. Met een groot aantal verzekeraars hebben we werkafspraken gemaakt. Zo kunnen we geschillen in het letselschaderegelingsproces voorkomen of oplossen. En om het letselschadetraject niet onnodig lang te laten duren, hebben we ook afspraken gemaakt over het vergoeden van de buitengerechtelijke kosten van je belangenbehartiger. Verder hebben we de mogelijkheid om je zaak in te brengen in een zogenaamde bespreekregeling. Dit doen we als een verzekeraar niet tijdig reageert of de onderhandelingen vastlopen. Een contactpersoon van Brandmeester en een contactpersoon bij de verzekeraar worden dan naar voren gehaald om de problemen te bespreken. Op deze manier voorkomen we onnodige vertraging.

Natuurlijk doet Brandmeester er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen en je belangen zo goed mogelijk te behartigen. Toch kan het voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent over onze dienstverlening. Lees in dat geval hier meer over onze klachtenregeling.