BrandMR Letselschade:  samen op weg naar herstelgericht welzijn
BrandMR-Youtube-Letsel

Bij Brandmeester Letselschade nemen we letselschade niet alleen serieus op juridisch vlak, maar ook op het persoonlijke en emotionele niveau. Daarom hebben we bewust gekozen voor een herstelgerichte benadering, waarbij we samenwerken met specialisten op het gebied van herstelgerichte dienstverlening. In deze blog delen we graag hoe deze samenwerking ons in staat stelt om cliënten te begeleiden in hun persoonlijke reis naar welzijn.

Samenwerking met herstelgerichte dienstverleners

Bij Brandmeester Letselschade geloven we in het bundelen van krachten. Daarom werken we nauw samen met herstelgerichte dienstverleners, die gespecialiseerd zijn in het ondersteunen van slachtoffers bij hun herstelproces. Deze samenwerking stelt ons in staat om een holistische aanpak te bieden, waarbij niet alleen juridische aspecten, maar ook het welzijn van onze cliënten centraal staat.

Individuele behoeften als uitgangspunt

Wij begrijpen dat elk letselschadegeval uniek is. Onze samenwerking met herstelgerichte dienstverleners stelt ons in staat om nauwkeurig de individuele behoeften van onze cliënten te identificeren. We streven naar oplossingen die perfect aansluiten op de specifieke situatie van onze cliënten, of het nu gaat om psychologische ondersteuning, revalidatie, of praktische hulp.

Gezamenlijke inzet voor een optimaal resultaat

Ons team van letselschadespecialisten, verzekeringsdeskundigen en herstelgerichte dienstverleners werkt gezamenlijk aan een volledig herstelproces. Deze gecoördineerde inzet zorgt ervoor dat we niet alleen streven naar juridische rechtvaardigheid, maar ook daadwerkelijk bijdragen aan het welzijn en herstel van onze cliënten.

Welzijn als leidraad

Neem contact op

Wij zetten ons in voor het welzijn van onze cliënten. Onze samenwerking met herstelgerichte dienstverleners is daar een integraal onderdeel van. Samen begeleiden we onze cliënten in hun persoonlijke reis naar herstel, waarbij niet alleen de juridische aspecten, maar ook het emotionele welzijn centraal staat. Kortom, bij Brandmeester Letselschade gaan we samen met onze cliënt op weg naar herstelgericht welzijn.

Neem contact op
Vrouw met last van whiplash

Letselschade | whiplash, Advocaat

In gesprek met LSA-advocaat Simon de Groot (deel 5)

Simon de Groot is LSA-advocaat bij BrandMR. In vijf vraaggesprekken vragen we hem het hemd van het lijf over whiplash, een onderwerp waar Simon veel affiniteit mee heeft. In dit vijfde en laatste deel komt ter sprake wat het voor hem betekent om LSA-advocaat te zijn, hoe hij aankijkt tegen whiplashzaken in het bijzonder, wat hierbij zijn leidraad is en waarom whiplashzaken hem nog steeds blijven boeien.

Lees meer
man in groene blouse met whiplash

Letselschade | whiplash, Advocaat, letselschade

In gesprek met LSA-advocaat Simon de Groot (deel 4)

Simon de Groot is LSA-advocaat bij BrandMR. In vijf vraaggesprekken vragen we hem het hemd van het lijf over whiplash, een onderwerp waar Simon veel affiniteit mee heeft. In dit vierde deel vragen we hem hoe hij ermee omgaat als iemand het lastig vindt om hulp te vragen en hoe belangrijk levensstijl is bij herstel.

Lees meer
Persoon met een whipplash

Letselschade | whiplash, Advocaat, letselschade

In gesprek met LSA-advocaat Simon de Groot (deel 3)

Simon de Groot is LSA-advocaat bij Brandmeester. In vijf vraaggesprekken vragen we hem het hemd van het lijf over whiplash, een onderwerp waar Simon veel affiniteit mee heeft. In dit derde deel vragen we hem hoe hij klachten beoordeelt en waarom hij onderscheidt maakt tussen klachten en beperkingen.

Lees meer