Carla Prins
Terug

Carla Prins

Letselschadejurist intake

 • Inlevend
 • Klantgericht
 • 21 jaar ervaring in juridische dienstverlening

Ik ben Carla Prins en ik ben als letselschadejuriste werkzaam op de afdeling intake. Als eerste aanspreekpunt ben ik een luisterend oor, geef ik advies en zorg ik ervoor dat klanten verder geholpen worden door mijn collega’s.

Brandmeester biedt mij naast een prettige werksfeer en de mogelijkheid om met collega’s van andere rechtsgebieden te sparren ook de ruimte om mij verder te ontwikkelen.

Wanneer je letsel oploopt als gevolg van een ongeval komt er veel op je af. Het is dan prettig om er op te kunnen vertrouwen dat je bijgestaan wordt door een deskundige belangenbehartiger. Bij Brandmeester Letselschade hebben we niet alleen oog voor een vergoeding van de door jou geleden schade. We kijken ook wat je nog meer nodig hebt om verder te kunnen en zorgen ervoor dat je krijgt waar jij recht op hebt.

3 Persoonlijke vragen

 • Welk vak vond je het leukst op de middelbare school?

  Muziek en geschiedenis.

 • Wat doe je in je vrije tijd?

  Ik lees graag en zing in een koor. Ook combineer ik mijn hobby geocaching met wandelen in de stad of de natuur samen met mijn gezin.

 • Waar krijg je energie van?

  Van zingen en uitwaaien in de natuur maar ook van een geslaagde werkdag. Klanten bijstaan zodat iemand weer verder kan met zijn of haar leven geeft mij ook veel voldoening.

BEKNOPT CV

 • In 2002 afgestudeerd in gezondheidsrecht en privaatrecht.
 • Van 2002 tot 2023 letselschadejurist in diverse functies bij Pals Letselschade.
 • Vanaf 2023 werkzaam als letselschadejurist bij Brandmeester Letselschade.
cover_verkeersaansprakelijkheid_buitenland_square

Letselschade | aansprakelijkheid, buitenland, verkeer

Hoe zit het eigenlijk met verkeersaan-sprakelijkheid in het buitenland?

Ik heb de lente gemist. Niet het jaargetijde zelf gelukkig. Bloemetjes, bijtjes en lammetjes in de wei, alles is voorbij gekomen. Het is de blog over de lente die ik heb gemist. Compleet vergeten te schrijven! De eerste blog die ik ooit schreef ging over de herfst en de invloed van dit jaargetijde op het soort intakes dat we aan de telefoon krijgen. Afgelopen winter schreef ik over de risico’s van bevroren autoruiten. En nu? Nu de eerste hitteperiode achter de rug is, komt de zomervakantie in zicht. En dus heb ik zin om te schrijven over meer zomerse onderwerpen. Zoals: mag je met je slippers aan autorijden? Of: hoe zit het eigenlijk wanneer ik op vakantie in het buitenland letsel oploop? Maar nu kom ik er dus achter dat ik in mijn seizoenenreeks de lente helemaal heb overgeslagen.

Lees meer
cover_fietsexamen_square

Letselschade | fiets, verkeer, fietsongeluk

Wie moet hier nou eigenlijk op fietsexamen?

De laatste weken voor de zomervakantie zijn aangebroken. Waar voor de meeste kinderen die weken niet snel genoeg voorbij kunnen vliegen, is er vaak één groep waarvan de meeste leerlingen de tijd tot de vakantie stiekem nog een beetje willen rekken. Groep 8: de schoolverlaters. Want ja, na de zomervakantie start het grote nieuwe avontuur dat middelbare school heet. Zijn ze opeens niet meer de oudste maar de jongste guppies van de school. En dus zijn er nogal wat kinderen die het liefst nog een tijdje langer op de oude vertrouwde basisschool willen blijven.

Lees meer