“Alles was verstijfd”

Het was februari 2020. Ik was gestopt voor een zebrapad. Iemand anders zag dat niet en reed bij mij achterin. Met als gevolg een beperking in mijn nek en schouders. Alles was verstijfd.

Ik heb een à twee maanden halve dagen gewerkt. Toen even rust genomen, toen weer verder gewerkt. Geprobeerd om zo veel mogelijk aan de gang te blijven. Maar ja, je kan niet sporten, in huis kun je bepaalde dingen niet doen. Dus ik heb het een beetje over mijn werk uitgesmeerd, om het zo maar te zeggen.

Geen whiplash

Bij mij was het alleen een spierenkwestie. Ik had geen whiplash gehad. Maar ik heb vroeger topturnen gedaan en dan heb je wat overmatige spiermassa’s. En dat geeft verkramping. Dat duurde vrij lang voordat dat eruit was. Daarna moest ik eigenlijk gaan sporten. Maar toen hadden we corona dus dat lukte niet. Ik heb wel wat thuisoefeningen gedaan maar dat hielp niet echt. Ondertussen ging de hele financiële afhandeling door Brandmeester allemaal prima. Ook het resultaat was uiteindelijk goed.

Inmiddels gaat het weer goed. Ik ben weer een paar maanden aan het sporten en dat gaat prima. Ik heb ook geen klachten meer. In het begin had ik weleens hetzelfde als toen. Dat je na belasting hoofdpijn hebt en even moet liggen halverwege de dag. Maar dat is nu eigenlijk voorbij.

Ik ben nooit zo heel erg van de schadeclaims. Maar ja, als je iets hebt en je weet niet hoe het verder gaat… Nee, ik ben er echt keurig in geholpen. Kreeg ook adviezen en tips. Ik werd ook goed geïnformeerd over hoe het afgewikkeld ging worden en welke stappen je kon ondernemen. Echt prima.

klantverhaal botsing vera

Letselschade | onrecht, aanrijding, auto-ongeluk, klantverhaal

“Wat me uiteindelijk nog het meest stoorde, was het onrecht dat me was aangedaan”

Vera had vorig jaar een aanrijding waarbij ze in eerste instantie onterecht als de schuldige werd aangewezen. Gelukkig kon onze letselschadespecialist Shenna Wagenaar haar verder helpen. En ontzorgen.

Lees meer
fietspad

Letselschade | scootmobiel, Fietsongeluk

“Die woorden echoden nog heel lang door mijn hoofd. Ik dacht: eindelijk!”

Magda zat op de fiets en werd plotseling aangereden door een mevrouw op een scootmobiel. Maar wat ze daarna ook probeerde, het lukte haar maar niet om haar letselschade vergoed te krijgen. Gelukkig kwam ze via een kennis in contact met Brandmeester Letselschade. En toen ging het snel. Heel snel.

Lees meer