Een bedrijfsongeval

Brandmeester Letselschade zorgt ervoor dat je na een ongeval op het werk weer verder kunt met je leven. En natuurlijk helpen wij je bij het verhalen van een rechtvaardige schadevergoeding hiervoor. Onze letselschadespecialisten gaan hierbij uit van jouw individuele behoeftes. Alleen zo kunnen we tot een oplossing komen die zo goed mogelijk bij je past.

De werkgever aansprakelijk stellen

BrandMR-Youtube-Bedrijfsongeval

Een eerste stap naar een schadevergoeding is om de werkgever aansprakelijk te stellen voor de geleden en nog te lijden schade. In Nederland zijn de meeste werkgevers verzekerd voor een bedrijfsongeval van een medewerker. Maar dat betekent helaas nog niet altijd dat de werkgever en zijn of haar verzekeraar zich ook direct coöperatief op zullen stellen. Bovendien kunnen de onderlinge verhoudingen verder in het juridische traject onder druk komen te staan. Daarom is het inwinnen van advies bij een in letselschade gespecialiseerde partij zo belangrijk.

Brandmeester Letselschade helpt je om te zorgen dat de schade die je hebt opgelopen door een bedrijfsongeval wordt vergoed. Verder zorgen we ervoor dat je sociaal en emotioneel weer verder kan met je leven.

Je letselschadespecialist staat je tijdens het hele traject bij. Hij of zij helpt je om je schade in kaart te brengen en deze te onderbouwen, komt op voor je belangen en is de contactpersoon richting de tegenpartij.

Kortom, Brandmeester Letselschade neemt je zoveel mogelijk zorgen uit handen zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: je fysieke en emotionele herstel.

Bedrijfsongeval: wat nu? Dit kun je nu verwachten

In deze video bespreken we de meest gestelde vragen over het onderwerp 'bedrijfsongeval'. Want wanneer is wie aansprakelijk, de werknemer of de werkgever? En wie moet ervoor betalen? De BrandMR experts praten je bij!

Meer weten?

Heb je door een ongeval letsel opgelopen? Dan wil je vast weten of je je letselschade kunt claimen. Onze specialisten vertellen je er graag meer over.

Direct gratis advies van een letselschadejurist
085-073 55 50 (ma-vrij 08:30 - 17:30 uur)

Neem contact op
  • Kosteloos juridisch advies
  • Al meer dan 75.000 mensen geholpen
  • Werkzaam in alle regio’s
Neem contact op

Direct gratis advies van een letselschadejurist

085 073 55 50

(ma-vrij 08:30 - 17:30 uur)

Op jouw verzoek kunnen we ook bij je thuis langskomen