Een verkeersongeval

Het gebeurt letterlijk in één klap en komt totaal onverwacht: een aanrijding. Je hebt er totaal niet om gevraagd maar opeens moet je je laten behandelen door je huisarts of in het ziekenhuis en moet je van alles regelen. En dat terwijl het vaak niet eens je eigen schuld is. Meestal weet je ook niet goed wat je nou precies allemaal moet regelen omdat het de eerste keer is dat je een verkeersongeval meemaakt.

Natuurlijk denk je in de eerste plaats aan je gezondheid en je herstel. Maar daarnaast moet je ook de schade aan je auto laten herstellen (als dat nog mogelijk is) en vervangend vervoer regelen, kun je een tijd niet verschijnen op je werk en kun je bepaalde afspraken niet meer nakomen. Met alle hoge kosten die dit met zich mee kan brengen. Kosten die lang niet altijd volledig door je verzekering worden vergoed. Zijn er misschien andere manieren om deze kosten vergoed te krijgen? En hoe regel je dat dan?

Een specialist die écht aan jouw kant staat

BrandMR-Youtube-Botsing-Geschrokken

Gelukkig kun je een beroep doen op een van onze onafhankelijke juristen die zich dan helemaal zal verdiepen in je zaak. Deze letselschadespecialist zorgt ervoor dat je gehoord wordt en erkenning en een rechtvaardige vergoeding krijgt. Hij of zij zal altijd met aandacht naar je luisteren, je behoeftes vaststellen en naar oplossingen kijken die precies bij jouw situatie passen. Kortom, eindelijk heb je iemand die écht aan jouw kant staat en gaat voor het beste resultaat. Dat geeft rust en vertrouwen.

Wat voor kosten kun je claimen?

Dat zijn meer kosten dan je wellicht voor mogelijk hield. We hebben het dan over medische kosten, kosten voor verzorging en huishoudelijk hulp en eventueel inkomen dat je misloopt. Bij letsel wordt ook smartengeld betaald voor de immateriële schade die je lijdt door pijn, onzekerheid en verdriet. Bij Brandmeester Letselschade begrijpen we dat het niet alléén om geld gaat, daarom hebben we ook aandacht voor zaken die niet je fysieke letsel betreft. Wij helpen je zoveel mogelijk je leven weer op te pakken.

Je staat sterker dan je denkt

Na een verkeersongeval krijg je bijna altijd te maken met een verzekeringsmaatschappij die de letselschade moet vergoeden. Maar deze handelt niet per se volledig in jouw juridisch belang. Bij ons heb je die garantie wél. Daarnaast kan het zo zijn dat er sprake is van een stukje ‘eigen schuld’ . Ondanks een stukje eigen schuld kan je toch recht hebben op een gedeeltelijke schadevergoeding. Bijvoorbeeld als je rijdt in een auto van de zaak of er een schadeverzekering inzittenden (SVI) op jouw auto is afgesloten. Ook daarom is het verstandig dat je advies vraagt van een letselschadespecialist. Wij zijn het grootste onafhankelijke letselschadebureau van Nederland. Wij weten uit ervaring dat je juridisch vaak sterker staat dan je denkt.

Gratis advies bij erkende aansprakelijkheid

Wij geven je graag kosteloos juridisch advies over de mogelijkheden die je hebt voor je schadevergoeding. In Nederland is het bij wet geregeld dat de kosten om ons in te schakelen door de aansprakelijke partij betaald worden. Die is daar vaak voor verzekerd. Onze hulp kost je dus niets.

Vertel ons je verhaal

Denk je in aanmerking te komen voor een schadevergoeding? Wij luisteren graag naar je verhaal. Daarna komen wij graag persoonlijk bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op
  • Kosteloos juridisch advies
  • Al meer dan 75.000 mensen geholpen
  • Werkzaam in alle regio’s
Neem contact op

Direct gratis advies van een letselschadejurist

085 073 55 50

(ma-vrij 08:30 - 17:30 uur)

Op jouw verzoek kunnen we ook bij je thuis langskomen